Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 1. februar 2011

Status for meterstrik

Okay – det er måske lidt nørdet, men jeg har gemt ”mavebælterne” på det garn, jeg har strikket op i år (jeg har ellers ikke hang til samlermani). Og ja – man kan hurtig få strikket sig nogle kilometer garn.
2011
Forbrug i meter
Forbrug i gram
Januar
2970 m
900 g
Derudover er jeg nu endelig kommet godt i gang med at strikke på Crazykjolen fra Dalegarn. Rigtig dejligt at have noget at strikke på, der er lidt større end strømper og vanter. Man bliver jo i godt humør af alle de smukke farver, og så er der strikkearbejde nok til mange uger frem i den her kjole.
40 cm  Crazykjole 

Og så er der lige en ordentlig røvfuldt tråde, der løbende skal hæftes, hvis jeg ikke skal sidde til sidst med nål og uoverskuelig mange tråde.

4 kommentarer:

 1. Ih altså , jeg blir helt "misundelig" på din crazy kjole ;-) jeg venter stadig på mit garn og mønster , det er lige før vores stakkels post blir helt bange , når jeg kommer farende ud hver dag he-he
  jeg er spændt på at se din kjole når du er kommet lidt længere med den , men smukt ser det ud :-)

  SvarSlet
 2. Tak - underligt at mønster og garn ikke er kommet, og arme post :-) Jeg glæder mig også til kjolen begynder at tage for.

  SvarSlet
 3. Den bliver SÅ skøn, den kjole! Flot arbejde.
  Og ja, jeg tror også hellere jeg må lave lidt statistik over garnforbrug (inkl. priser!!!! Det er modigt, ikk?)Strik du nu bare videre så vi snart kan få dig at se i megafed kjole.

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at se den færdig - flot, flot! Og så ser jeg lige, at du nævner ølkage - mmmmmm! Har ikke fået det siden min hippie fransklærer på gym bagte det til os i 3.g for snart mange år siden. Men husker smagen. mums.
  Har tagget dig i en leg - håber du vil være med!

  SvarSlet