Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 29. januar 2011

Nu med garn og stegeso


Så er weekenden halvt gået. Vi har anskaffet os en stegeso, og den blev straks afprøvet i vores masseovn. Det er noget, der du´r. Vi fyldte stegesoen med kål, gulerødder, løg, fennikel, kartofler og hakket oksekød og anbragte den i masseovnen og vupti (en time senere) var der mad. Fed måde at lave mad på.
Ny stegeso 

Jeg har i dag været forbi Garnheksen (igen), og hentet det sidste garn, der endelig var kommet. Smukke smukke farver.

Smoothies - verdens lækreste drink
Nu sidder jeg i mit sofahjørne og strikker på min farvestrålende ”Crazykjole” fra Dalegarn, og har gjort det de sidste par timer. Der er lignet op til råhygge med ølkage, som jo smager fantastisk, og så indeholder den stort set intet fedt (skulle jo nødig vokse ud af kjolen, jeg sidder og strikker). Kaffen er brygget og der er lavet smoothies (med blåbær plukket i Gl. Rye i sensommeren). Alt ser pludselig så dejlig lyst ud her sidst på vinteren.  

3 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se kjolen - nu i alle farver! Og så kan jeg godt hjælpe med at tømme den stegeso for lækker mad en dag..... Det kræver jo bare at jeg gør alvor af truslen om at drage sydpå....

  SvarSlet
 2. Intet slår mad i stegeso/römertopf - det bliver så lækkert og er så enkelt :-)

  Jeg lever også af smoothies her sidst på vinteren, dog med solbær fra haven og det er altså et vitaminboost, der vil noget :-)

  Kjolen glæder jeg mig i den grad til at se, kunne sagtens selv finde på at lave den :-)

  SvarSlet
 3. Lea - du skal da være så velkommen. Jeg henter dig gerne ved toget i Vejle og kredser om dig herude i verdens navle :-)

  Må give dig ret strikkeheks - både med smoothies og med römertopfen. Gode opfindelser. Det er også rigtig dejligt at have noget større at strikke på igen :-)

  SvarSlet