Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 1. januar 2011

Planer, drømme og masseovn

Så gik år 2010, og et nyt år står og venter på at blive taget i brug. I korte træk var år 2010 året, hvor jeg skiftede arbejde, for alvor kom i gang med at være kreativ og syslende (patchwork, strik og smykker) og så var det året, hvor jeg oprettede min blog.

I 2011 er planen også lagt: nyt badeværelse, ny hund (vi skulle gerne beriges med en Flatcoatet Retriver, der kan holde vores labrador til ilden), nye kreative tiltag, og så kan man jo altid opstarte en lille slankekur (traditionen tro).

I år vil jeg starte med at strikke mig en sweater og sy mig en taske (mere) i patchwork. Maskerne er slået op og de første cirkler er klippet. Tasken bliver syet i japansk foldeteknik(sort og grøn) og sweateren bliver strikket i mørkebrun og råhvid Alpaca Fleece.
Og så kommer sommeren med drivhus, urtehave, krydderurter og skønne urealistiske havedrømme. Det er jo næsten ikke til at vente på.
Vore dejlig varme finske masseovn
Indtil da vil jeg sidde med mit patchwork og mit strikketøj foran vores finske masseovn og nyde varmen sammen med hunden mens jeg drømmer mig til sol og sommer.

1 kommentar:

  1. Tak for besøg på min blog og velkommen til :-) Det er altid hyggeligt at "møde" en ny blogger.

    Den ovn lægger virkelig op til hyggestrik og drømme om drivhus og have - jeg har ingen anelse om, hvad en masseovn er, men den ser skøn ud :-)

    SvarSlet