Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

lørdag den 22. januar 2011

Crazykjole

Så har jeg været ved Garnheksen i Vejle (igen) og brugt en mindre formue på garn. Jeg har besluttet mig for, at strikke den smukke Crazykjole fra Dalegarn – den i de mange farver. Der skal bruges en del farver, og desværre var den ene lilla og den røde udsolgt – de er dog bestilt. Jeg købte de andre farver og skyndte mig hjem med min fangst.
Crazykjole og Dalegarn / Falk
Maskerne er slået op og jeg har strikket til jeg skulle bruge den lilla, der manglede. Så nu sidder jeg her og vente med længsel på, at de sidste garn ankommer.
- siden med de smalle striber 
Jeg har garn til at starte på de øverste stykke med hulmønster – men her kom jeg lige lidt til kort. Mit mønster lignede ikke lige det, der var så smukt afbilledet i opskriften, så jeg må nok lige et bette smut forbi Garnheksen og få lidt hjælp.

7 kommentarer:

 1. Ih hvor skønt at kunne komme igang med den smukke kjole :-) Jeg venter også med længsel på garn og blad fra garnheksen . Jeg har dog valgt den i de lyse farver :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kiggede også på den lyse farve først - og jeg syntes, det var svært at vælge. Garnheksen havde pakket en del poser garn, der skulle sendes, da jeg var der i torsdag - så mon ikke det snart kommer :-)

  Jeg håber også snart det sidste garn kommer hjem, så jeg kan komme videre med kjolen.

  SvarSlet
 3. Det var godt nok en smuk kjole. Glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 4. Uagh - det er ikke nogen ønskesituation - at mangle noget af garnet ;-) Men den kjole er bare så smuk - den er værd at vente på. Håber, du har et godt projekt at arbejde på imedens :-)

  SvarSlet
 5. Enig - det er en smuk kjole, og så må jeg jo tålmodig vente på det sidste garn - og ventetiden bruger jeg på at lære at strikke strømper :-)

  SvarSlet
 6. Flotte farver her i disse halvgrå dage. Flot facon den har :-) Må kigge lidt på den garnheks, men har lidt på fornemmelsen at det kan blive et dyrt bekendtskab, he,he :-)

  SvarSlet
 7. kan man måske købe en kopi af opskriften:-)

  SvarSlet