Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

torsdag den 13. januar 2011

Jeg er fæææærdiiiig

Hvad jeg har lavet de sidste 13 dage - jeg har strikket, så jeg har fået hård hud på fingrene, og drømt om masker og mønster om natten. Mit sweaterprojekt blev i den grad en opprioriteret opgave.
Mig indeni min nystrikkede sweater og dejlige Kenzo,
Nu er den færdig, glad for at det lykkedes, og jeg er klar på nye projekter. Og jeg har lært, at man ikke skal lukke for stramt af, for så kan man ikke få skidtet over hovedet. Uha jeg blev olm og sur, da jeg opdagede det. Pille pille op igen (jeg hader at pille op), og så lave ny lukning igen. Denne gang gik det bedre - selv om det er lige det strammeste. Måske er det bare mit hoved, der er lidt stort :-)

Nu vil jeg kaste mig ud i nye strikkeopgaver. Planen er at besøge Garnheksen i Vejle i morgen, og købe noget garn. Har ikke helt klarlagt, hvad jeg vil lave, men enten luffer, strømper, et sjal eller en kjole. Jeg er noget vild med Kauni´s Stjernesjal...spørgsmålet er, om udfordringen trods alt er for stor.

4 kommentarer:

 1. den trøje er da bare super flot :-) jeg syntes det er temmeligt godt gået efter 25 års pause .
  Skøn hund :-)

  SvarSlet
 2. Den er blevet rigtig god og den sidder jo lige i skabet :-) Kan godt forstå, at hunden ikke kan tage øjnene fra dig - eller det er måske, fordi han tror, han skal ud ;-)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have - jeg er også glad for den (både trøjen og hunden).

  SvarSlet