Lidt om mig

Mit billede
Jeg (Susanne) er en årgang 66, og så er jeg gift med min søde Arne. Sammen bor vi i landlige omgivelser mellem Fredericia og Vejle. Jeg er mor til en voksen søn - der forlængst er fløjet fra reden. Til dagligt arbejder jeg inden for socialpsykiatrien i Kolding. Fritiden går med at istandsætte vores gamle hus fra 1865. Jeg elsker sommeren, hvor haven, drivhuset og kryderurterne optager mig. Og så kan jeg lide at lave god mad. Om vinteren strikker, læser bøger og afsøger nettet for forskellige kreative indslag, jeg kan fordrive den mørke tid med. Og så bruger jeg bunker af tid på vores hunde: Kenzo, vores labrador retriever og Bella, vores flatcoated retriever.

tirsdag den 4. januar 2011

Genfunden glæde og såret stolthed

Min sweater - nu i passende størrelse :-)

Jeg er nu i fuld gang med at strikke min første sweater - og jeg syntes, det går forbavsende godt. Jeg kan godt undre mig over, at jeg de sidste 25-30 år har snydt mig selv for den hygge det er, at sidde og strikke.

Jeg havde lige lidt startvanskeligheder… Noget i stil med, at jeg kigge lidt på opskriften, valgte den størrelse, jeg mente var passende til mig, slog masker op, og strikkede det meste af ribben. Da min søde mand så kommer hjem fra arbejde, fremviser jeg stolt mit værk, og han spørger med interesse ind til, om det er halsen, jeg er startet med at strikket…(han mente tydeligvis ikke, at det bette noget, jeg havde strikket, kunne nå rundt om måsen på mig). 

Med såret stolthed og fornærmet selverkendelse pillede jeg min start på en sweater op, og slog nye masker op til et nummer større. Så velkommen til virkeligheden - december måned har klart sat sine spor.....

3 kommentarer:

 1. Ja, det er altså en dejlig mand du har!!! Hils ham mange gange fra mig og sig han gerne må komme med flere fede spørgsmål til dit strik :-)
  Men superflot gået med den sweater og ja, det er SÅ hyggeligt og afslappende at strikke - og hvis vi nu ikke spiser imens kan vi måske strikke en størrelse mindre næste gang :-)

  SvarSlet
 2. ;-) Godt du ikke var kommet længere end til ribben! Hvis du ikke har strikket så meget tidligere, så ser det MEGET lovende ud - du strikker jo utrolig pænt :-) Jeg hepper fra sidelinien :-)

  SvarSlet
 3. Tak Lea for den søde kommentar om Arne :-) - og tak for de pæne ord Strikkeheks. Det går fremad i rask trav med "sweateren".

  SvarSlet